Váltás grafikus nézetre

Adakozna?

Az adományok jellegét két csoportba oszthatjuk:

  1. pénzadományok,
  2. tárgyi jellegű adományok.

- Amennyiben Ön magánszemélyként kíván pénzt felajánlani az Adománykosár Egyesület részére, azt megteheti úgy, hogy az elérhetőségeinknél feltüntetett Bankszámla számunkra átutalja, vagy a Postán, belföldi postautalványon címünkre feladja, és a közlemény rovatban rendelkezhet az adományról.

- Amennyiben Ön magánszemélyként adója 1%-át kívánja felajánlani az Adománykosár Egyesület részére, azt megteheti az adóbevallása során a szokott eljárással Egyesületünk adószámának feltüntetésével. Adószám: 18394850-1-04 - Adománykosár Egyesület

- Amennyiben Ön magánszemélyként bármilyen összegű felajánlást kíván tenni, anonim módon, azt nagyobb rendezvényeinken elhelyezett gyűjtőkosárban megteheti.

- Amennyiben Ön vállalkozó és szeretne az Adománykosár Egyesület részére pénzadományt felajánlani, úgy az elérhetőségeinknél feltüntetett Bankszámla számunkra átutalhatja, és egyeztessen könyvelőjével ez ügyben.

- Amennyiben Önnek olyan tárgyi felajánlása van, melyet szívesen az Adománykosár Egyesületnek adna további szükség szerinti szétosztásra, kérjük, keresse egyeztetés céljából Annus Sándort a 06-20/9269-724 mobilszámon.

- Tárgyi jellegű adományok lehetnek: ruhák, cipők, gyermekruhák, gyermekápolási cikkek, játékok, könyvek, bútorok, lakberendezési tárgyak, működőképes háztartási gépek, konyhafelszerelési cikkek, zöldségek, gyümölcsök stb.