Váltás grafikus nézetre

Eseményeink

Ezen az oldalon a korábbi eseményeinkről készült szöveges és képes beszámolóinkat olvashatja.

Karácsonyi rendezvényünk befejezéseként – immáron több éves hagyományunkhoz híven – a Gyöngyfüzér Szociális Szolgáltató Központ lakói számára 50 db fonott kaláccsal, valamint diós és mákos bejglivel kedveskedtünk.
2012. évben az Adománykosár Egyesület 40.000,- azaz Negyvenezer Ft támogatásban részesült a Csanádapácai Önkormányzattól. Egyesületünk karácsonyi csomagok készítésére használta fel.
Október 23. tiszteletére az Önkormányzat ünnepséget szervezett a Polgármesteri Hivatal melletti Emlékparkban, az ünnepség utáni koszorúzáson Egyesületünk tagjai is elhelyezték a megemlékezés koszorúját.
A „Mézikék” Nagycsaládosok Csanádapácai Egyesület szeptember 15-én Családi napot szervezett a Sportpályára. Mi is meghívást kaptunk a rendezvényre, melyet örömmel fogadtunk el.
Szeptemberben az iskolakezdés mindig nehéz feladatokat ró a hátrányos helyzetű családokra. Éppen ezért ismét használt ruha és cipőosztást tartottunk. Igen nagy érdeklődés közepette találtak újgazdára az előző osztás óta raktárunkban összegyűlt holmik.

Összes esemény archívuma »