Váltás grafikus nézetre

Kezdőlap

Aktuális eseményünk - 2012 Karácsonya a Szociális Otthonban
Karácsonyi rendezvényünk befejezéseként – immáron több éves hagyományunkhoz híven – a Gyöngyfüzér Szociális Szolgáltató Központ lakói számára 50 db fonott kaláccsal, valamint diós és mákos bejglivel kedveskedtünk.
Tovább olvasom »

Kérjük, segítse Ön is adója 1%-ának felajánlásával munkánkat, hogy még több rászorulón segíthessünk.

Adószámunk:     18394850-1-04      Adománykosár Egyesület


Kedves Látogató!Adománykosár Egyesület logoja

Üdvözöljük Önt az Adománykosár Egyesület honlapján. Pár szóban bemutatjuk tevékenységünket és céljainkat.

Legfontosabb célunk a Csanádapáca területén élő hátrányos helyzetűek, szociálisan rászorulók, gyermekeiket egyedül nevelő szülők, kisnyugdíjasok, valamint a létminimum alatt élő emberek segítése, támogatása.

Rendszeresen szervezünk közösségépítő összejöveteleket, tanácsadásokat, és adományosztásokat.

Munkánkhoz tartozik:

Az adományok és meleg ételek osztása mellett fontosnak tartjuk a település oktatási intézményeinek (óvoda, iskola) és a nagycsaládosok támogatását, rendezvényeik megszervezését, valamint azon való részvételünket. Kiemelten foglalkozunk az egészséges táplálkozással valamint a sportos életvitellel. Előadásokat szervezünk, orvosi- és életviteli szaktanácsadással szolgálunk és segítünk minden felmerülő igényt kielégíteni a rászorulók részére.

Egyesületünk politikától és egyháztól teljesen függetlenül működő szervezet, mely tevékenységét non profit jelleggel folytatja, hisz számunkra az adományok jogos és jó helyre kerülése valamint a rászorulók segítése a legfontosabb.

Letöltések

A honlapra feltöltött fájlok lelőhelye.